Uradne objave

ODDAJA GLASBENI ČETRTEK O FESTIVALU S.O.S. MARIBOR / RADIO MARIBOR

2015-09-10 / 11:07:58

V Glasbenem četrtku na Radiju Maribor, so nam 3. septembra namenili celotno oddajo o S.O.S. Maribor - Sound Of Streets. V njej lahko slišite posnetke v živo nastopajočih kantavtorjev na festivalu: Petra Andreja, ToughRa Vedrana Ivoreka in Shane Ó Fearghaila. Audio posnetki so nastali na odru Tkalka (Tkalka Weaver - Artmar destinacijska trgovina/ Gosposka ulica - Tkalski prehod) s strani naših partnerjev festivala, Društva Glas Podzemlja. V oddaji je tudi intervju s ToughRa Ivorekom in Shane Ó Fearghail-om.

Priporočamo poslušanje oddaje - klik na povezavo

MAJHNA SPREMEMBA PROGRAMA ZA ODER TKALKA, 1. SEPTEMBRA

2015-08-31 / 22:16:27

Prišlo je do majhne spremembe programa za jutri, 1. septembra. Ob 14.20 uri se bo na odru Tkalka namesto Marka Groblerja pojavil hrvaški kantavtor iz Velike Gorice pri Zagrebu, Vedran "ToughRa" Ivorek. Vedran je tudi organizator Exposure festivala v Veliki Gorici, ki predstavlja regionalne in mednarodne kantavtorje.

Exposure festival je partner festivala S.O.S. Maribor in zelo smo veseli, da lahko gostimo tega kantavtorja. Poslušajte *ToughRa* in njegovo pesem * Tata nije tu* (klik na povezavo do videa). Fotografija za pesem  je napravljena ravno pri Tkalki v Mariboru. Zgleda, da ni naključij.

 

Intervju z organizatorjem festivala v oddaji Radioaktivno / Radio Prlek

2015-08-28 / 00:39:06

Poslušajte intervju z Jernejem Mažgonom na Radiju Prlek 88,9 FM, kjer je govora o namenu festivala S.O.S., predstavitev nastopajočih in druge informacije.

Klik na povezavo do posnetka.

 

POTREBUJEMO VAŠO POMOČ PRI OBVEŠČANJU O FESTIVALU S.O.S. MARIBOR

2015-08-24 / 23:11:44

Spoštovani,

Ker prvič organiziramo tovrsten ulični festival za kantavtorje v Mariboru, smo novost. Zato si želimo, da festival postane prepoznaven. Zavedamo se, da dobra obveščenost prinaša dobre rezultate in tu je potrebna vaša pomoč.

Prosimo vas, da nam pomagate pri obveščanju svojih prijateljev, znancev, medijev in drugih o S.O.S. festivalu na facebooku in drugih kanalih ter jih povabite na ta prvovrsten dogodek v mestu. S tem bi pritegnili ljudi na ulične nastope kantavtorjev in obudili mestne ulice vsaj za čas festivala. Želja velja tudi za naprej.

Dogodek S.O.S. na facebooku tukaj.

Stran S.O.S. na facebooku tukaj.

Zahvaljujemo se vam za vsakršno pomoč in vas lepo pozdravljamo!

Ekipa S.O.S.

 

Festival v pripravi!

2015-08-21 / 18:14:40

Trenutno je festival v pripravi, ekipa na terenu...

PROGRAM

NASTOPAJOČI

PRIZORIŠČA